Adolaa.com is also available in your country: USA. Starting good deals here now!

Fyysikko FK Kari Nokela: Vaihtoehtohoidot on nyt todistettu tieteellisesti ! Professional

2 years ago Healthcare Services Oulunsalo   887 views

-- €

  • fyysikko-fk-kari-nokela-vaihtoehtohoidot-on-nyt-todistettu-tieteellisesti-big-0
Location: Oulunsalo
Price: -- €

Nimeni on Kari Nokela. Elämäni intohimo ovat erityisesti erityisesti vaihtoehtohoidot , Mutta olen myös opiskellut koululääketiedettä. Minulla on siis kokemusta molemmilta puolilta valtakunnallista puoskarilaki -keskustelu” rintamaa. Vedapulse EKG-tallennuslaskenta -järjestelmä yhdentää täydentävät hoitomuodot eli ns. uskomushoidot saman perusteorian piiriin. Monet huuhaana pidetyt muuttujat saavat lääketieteellisesti hyväksyttävämmän selityksen, kun tutkittavana on sydänfilmi eli EKG ja sen HRV ( heart rate variability ).

Vedapulse on pitkän työn tulos, joka peruskokoonpanossaan mittaa sydänfilmin eli EKG n ranteesta 5 minuutin ajan, analysoi, ja tulostaa akateemista “lääkäritietoa” rinta rinnan vaihtoehtotiedon kanssa. Ayurvedan doshateoriaa on pidetty huuhaana, mutta se laskee taajuusspektrin EKG:stä ja jakaa spektrin kolmeen osaan, jotka vastaavat doshia vata, pitta ja kapha. Näin Ayurveda arkipäiväistyy.

Samoin Vedapulse laskee ekg:stä huuhaana pidetyn kiinalaisen lääketieteen meridiaanikartan ja jopa energiahoidoissa tarvittavan ihmisen energiakentän eli auran. Näin energiahoitaja voi suunnata hoitonsa optimaalisesti. Ohjelmalaajennuksia on mm. joogaajille, luontaistuoteneuvojille ja aromaterapeuteille

Eräässä tutkimuksessa mitattiin ayurvedan doshaprofiilia sekä perinteiséllä sormitekniikalla ranteesta että Vedapulsella samoista koehenkilöistä (n=1800). 85 prosentissa tapauksia molemmat mittausmenetelmät antoivan saman tuloksen (eli siis saman doshaprofiilin) samoista koehenkilöistä.

Media Contact:

Company Name: Ayurvedakonsultti Kari Nokela

Contact Person: Kari Nokela

Email: [email protected]

Phone: +358 451240931

Address:+

Rypysuontie 63 E 68

City: 70280 Kuopio

Country: Finland

Website: https://veda-pulse.fi/vaihtoehtohoidot-uskomushoidot-laakari/